Στις ΗΠΑ για σπουδές η κόρη του Πρωθυπουργού

Στις ΗΠΑ για σπουδές η κόρη του Πρωθυπουργού

Στην Αμερική μεταβαίνει ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, να συνοδεύσει την κόρη του όπου που θα φοιτήσει σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου: "Ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Η.Π.Α. για να εγκαταστήσει την κόρη του (Δάφνη Μητσοτάκη), που ξεκινά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο και θα βρίσκεται πίσω στα καθήκοντά του την Δευτέρα".

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ποια είναι η Δάφνη Μητσοτάκη

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι μόλις τελείωσε το Λύκειο και, σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, ετοιμάζεται να σπουδάσει στο Yale, σε θεωρητικό αντικείμενο που προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Η νεαρή Δάφνη ήταν μια εξαιρετικά ενεργή έφηβη, έχοντας πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Πριν από λίγους μήνες, είχε βρεθεί σε ταβέρνα, η οποία παρείχε συσσίτια σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη, βοηθώντας στη συσκευασία των τροφίμων και καθαρίζοντας πατάτες, με τις πληροφορίες τότε να λένε ότι δεν σταματούσε να δουλεύει όση ώρα βρισκόταν στο χώρο.

Επιπλέον, μαζί με μια φίλη της έχει δημιουργήσει ήδη τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth». Η οργάνωση προσφέρει προστασία και βοήθεια σε νέους και ιδίως στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών