Εξ αποστάσεως όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις το 2020-2021 στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Eξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις το Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021 στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Η απόφαση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Χειμερινό Εξάμηνο των φοιτητών:

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΑΠΚΥ κατά την 62η Συνεδρία του ημερομηνίας 5 Αυγούστου 2020, αποφάσισε ότι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου με ηλεκτρονικά μέσα (εξ αποστάσεως).

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Google News! Πατήστε εδώ.


Συνεπώς, κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021, όλες οι Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ), οι Τελικές Εξετάσεις και οι Παρουσιάσεις Διατριβών θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.

Συγκεκριμένα:

1. Οι ΟΣΣ θα διεξαχθούν με τη μορφή της τηλεσυνάντησης (μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης - eClass)

2. Οι Τελικές Εξετάσεις που έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο 4 - 20 Δεκεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν επίσης εξ αποστάσεως. Λόγω της πιο πάνω απόφασης του ΑΠΚΥ, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στην ώρα (όχι στην ημερομηνία) διεξαγωγής των εξετάσεων που εμφανίζεται στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα 2020-2021. Το νέο Ωρολόγιο Πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί τον Οκτώβριο και θα περιλαμβάνει την ημερομηνία, την ώρα και την μορφή της εξέτασης για την κάθε Θεματική Ενότητα (προφορική ή γραπτή εξ αποστάσεως εξέταση).

3. Το Πρόγραμμα για τις Παρουσιάσεις Διατριβών καθώς και άλλες λεπτομέρειες θα λάβετε από τα οικεία Προγράμματα Σπουδών

Το ΑΠΚΥ παρακολουθεί τις εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία και σε μεταγενέστερο στάδιο θα προβεί σε ανακοίνωση για την μορφή των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων κατά το Εαρινό Εξάμηνο 2020-2021.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021 / TIMETABLE 2020-2021

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr