Δια ζώσης συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε Αθήνα και Κρήτη

Δια ζώσης συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε Αθήνα και Κρήτη

Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, την πρώτη επιλογή των εξ Ελλάδος φοιτητών για σπουδές στο εξωτερικό.

Τα Γραφεία Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα και στην Κρήτη έχουν ήδη ξεκινήσει τις δια ζώσης συναντήσεις με ενδιαφερόμενους και υποψήφιους φοιτητές, ακολουθώντας ρητά τις οδηγίες και τις αποφάσεις των αρμόδιων εξουσιοδοτημένων φορέων και του Υπουργείου Υγείας, καθώς και με βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.


Έμπειροι σύμβουλοι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας  παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία για τα 100+ προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο, τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τις δυνατότητες εγγραφής, μετεγγραφής και συνέχισης σπουδών και τις ιδρυματικές υποτροφίες που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού και αφού έχει διασφαλιστεί ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα και με τις οδηγίες της Κυβέρνησης.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο μεταξύ των ωρών 10:00-18:00.

Για ραντεβού με το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 265, Νέο Ψυχικό, 15451, Αθήνα) επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106748293 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για ραντεβού με το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών στο Ηράκλειο (Κέντρο Νεότητας Αγίου Τίτου και Κέντρο Μάθησης Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Επιμενίδου 3, Ηράκλειο) επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6979979532 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διεθνώς Αναγνωρισμένη Ακαδημαϊκή Αριστεία

Η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αναγνωριστεί από τον οργανισμό QS World University Rankings, ο οποίος το κατάταξε τα τελευταία δύο χρόνια στις θέσεις 106 και 91, στην Περιοχή Αναδυόμενης Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (EECA). Τα αποτελέσματα αυτά τοποθετούν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανάμεσα στα κορυφαία της περιοχής.

Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται επίσης από το Times Higher Education (THE) University Impact Rankings στην θέση 42 παγκοσμίως στη κατηγορία της Ποιοτικής Εκπαίδευσης και ανάμεσα στα 301-400 πανεπιστήμια παγκοσμίως με σημαντική κοινωνική και οικονομική συνεισφορά.

Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διακρίθηκε ξανά με 5 Αστέρια QS στον τομέα της Διαδικτυακής Μάθησης/Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης από το QS Intelligence Unit, όπως και το 2017, όταν αναδείχθηκε ως το πρώτο πανεπιστήμιο στην ΕΕ στον τομέα αυτό καθώς και ανάμεσα στα 14 πανεπιστήμια στον κόσμο που έχουν λάβει αυτή την βαθμολογία.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr