ΑΕΙ: Νέα οδηγία για την έκδοση βεβαιώσεων μετακίνησης υπαλλήλων

ΑΕΙ: Νέα οδηγία για την έκδοση βεβαιώσεων μετακίνησης υπαλλήλων Πανεπιστημίων μέχρι τη Δευτέρα 20/04

Ενημέρωση από την Γενική Διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Πανεπιστήμια. Τι αναφέρει η εγκύκλιος-οδηγία σχετικά με τις βεβαιώσεις μετακινήσεων που θα πρέπει να εκδίδονται από τα Πανεπιστήμια:

"Δεδομένου ότι αναμένεται η έκδοση νεότερης ΚΥΑ, για την παράταση  επιβολής του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διάδοσης του Κορωνοιού Covid-19, και προκειμένου για τη διευκόλυνση του έργου των αρμόδιων Διευθύνσεων Διοικητικού ως προς την έκδοση των σχετικών βεβαιώσεων μετακίνησης, σας ενημερώνουμε, ύστερα από οδηγία του ΥΠ.ΕΣ. ότι η προς έκδοση ΚΥΑ θα προβλέπει παράταση έως την 6η πρωινή της Δευτέρας 20.04.2020.


Παρακαλούμε να προβείτε στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να είναι δυνατή η υπηρεσιακή μετακίνηση των υπαλλήλων αρμοδιότητάς σας, μέχρι την ως άνω ώρα και ημερομηνία, λαμβάνοντας υπόψη τις ονομαστικές καταστάσεις για τα Συνεργεία Εργασίας των υπηρεσιών σας, τις ημέρες των αργιών, καθώς και τα ιδιαίτερα ωράρια εργασίας τους, ανάλογα με την ειδικότητά τους και τη φύση του αντικειμένου τους.

Μέσα στο ίδιο πλαίσιο, είναι δυνατή και η προετοιμασία για την έκδοση και έτερων βεβαιώσεων μετακίνησης για το εναπομείναν διάστημα, μέχρι και την Παρασκευή 24.04.2020, ανεξάρτητα από το αν θα είναι αναγκαία η χρήση τους ή όχι."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr