Υποχρεωτική η ανάρτηση πανεπιστημιακών παραδόσεων και σημειώσεων στο διαδίκτυο

Υποχρεωτική η ανάρτηση πανεπιστημιακών παραδόσεων και σημειώσεων στο διαδίκτυο

Οι πανεπιστημιακοί είναι υποχρεωμένοι να αναρτούν στο διαδίκτυο τις παραδόσεις – σημειώσεις κάθε μαθήματος. Αυτό ξεκαθαρίζει με εγκύκλιο προς τα ΑΕΙ ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης.

Ο Υφυπουργός Παιδείας με εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα Παρασκευή (3/4) προς όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας υπενθυμίζει στους Πανεπιστημιακούς, ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 37 του ν. 4009/2011 (Α’ 195), όπως ισχύει, το διδακτικό προσωπικό υποχρεούται να αναρτά στο διαδίκτυο τις παραδόσεις – σημειώσεις κάθε μαθήματος.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Η επιμελής εκπλήρωση της εν λόγω υποχρέωσης είναι απολύτως αναγκαία, ιδίως τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου η διεξαγωγή των μαθημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Τι ορίζει η παράγραφος 4 του άρθρου 37 του ν. 4009/2011 (Α’ 195): 

«Οι παραδόσεις σημειώσεις των μαθημάτων που διδάσκουν οι καθηγητές όλων των βαθμίδων αναρτώνται υποχρεωτικά στο διαδίκτυο».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr