Πρυτανικές εκλογές σήμερα σε ΕΚΠΑ και ΠΑΔΑ

Πρυτανικές εκλογές σήμερα σε ΕΚΠΑ και ΠΑΔΑ

Πρύτανης εκλέγεται ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων. Σε αντίθετη περίπτωση οι επαναληπτικές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη ημέρα.

Πρυτανικές Εκλογές πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και στο Πανεπιστημίο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τμήματα των ανωτέρω Ιδρυμάτων έχουν ανακοινώσει ότι τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Οι κάλπες στο ΕΚΠΑ άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, στο ΠΑΔΑ άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 4 το απόγευμα. Πρύτανης εκλέγεται ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων.

Αν κανείς από τους υποψήφιους Πρυτάνεις δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία ή σε περίπτωση ισοψηφίας, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη 16 Μαίου, μεταξύ των υποψηφίων που καταλαμβάνουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση ή μεταξύ των ισοψηφούντων στην πρώτη θέση.

Οι υποψήφιοι Πρυτάνεις και Αντιπρυτάνεις του ΠΑΔΑ

Οι υποψήφιοι Πρυτάνεις και Αντιπρυτάνεις του ΕΚΠΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών