Απάντηση σε καταγγελία για τη σίτιση στις Φοιτικές Εστίες Θεσσαλονίκης

Απάντηση σε καταγγελία για τη σίτιση στις Φοιτικές Εστίες Θεσσαλονίκης

Απάντηση της εταιρίας ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ: Αναφορικά με την από 17.02.2019 - δημοσίευση στην ιστοσελίδα σας του άρθρου με τίτλο, "Φοιτητές του ΑΠΘ καταγγέλλουν τροφική δηλητηρίαση στην φοιτητική εστία " σας γνωρίζουμε τα εξής: 

Στο άρθρο αυτό κατηγορείται ανυπόστατα η εταιρία μας για περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης. Από την πλευρά μας οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ουδέποτε έφτασε στην εταιρία μας επίσημη ή έστω ανεπίσημη ενημέρωση που να επιβεβαιώνει οποιοδήποτε περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης. Αυτονόητο είναι δε ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει και επίσημη προγενέστερη απάντηση της εταιρίας ή έστω άρνηση απάντησής της (όπως αναληθώς αναφέρεται στο άρθρο). 


Στο ίδιο άρθρο η εταιρία μας παρουσιάζεται να απειλεί ότι θα σταματήσει τη σίτιση, γεγονός που κατηγορηματικά διαψεύδουμε. 

Η εταιρία μας εξυπηρετεί τους σιτιζόμενους παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες, ποικιλία επιλογών φαγητού και άριστη εξυπηρέτηση, γεγονός που επιβεβαιώνει η πλειοψηφία των σιτιζομένων. Αν όντως είχε αναφερθεί κάποιο περιστατικό δηλητηρίασης η εταιρία μας θα το είχε διερευνήσει σε βάθος προκειμένου να επαληθευτεί, καθώς κύριο μέλημα μας διαχρονικά είναι η σταθερή ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας, χάρη στην οποία άλλωστε η εταιρία μας έχει αποκτήσει φήμη στον συγκεκριμένο κλάδο υπηρεσιών.   

Διερωτόμαστε αν πίσω από αυτή την αναληθή καταγγελία - δημοσίευμα υποκρύπτονται ανταγωνιστικά ή άλλου είδους συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είχαν επαληθευτεί και διασταυρωθεί με μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της εταιρίας μας και μια επίσκεψη σας στο χώρο προκειμένου να διαπιστώσετε ποια είναι η πραγματική εικόνα. Δυστυχώς όμως η ιστοσελίδα σας προτίμησε να δημοσιεύσει στοιχεία δίχως να τα διασταυρώσει. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η ιστοσελίδα σας τηρώντας τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας θα δημοσιεύσει την παρούσα απάντηση της εταιρίας σε αυτό το ανυπόστατο άρθρο, δίχως να απαιτείται η επίκληση των διατάξεων περί τύπου. Επιφυλασσόμενοι όλων των απαραίτητων νόμιμων δικαιωμάτων  μας ευελπιστούμε ότι η ιστοσελίδα σας θα ενεργήσει για την ορθή πληροφόρηση του κοινού της. 

Για την Εταιρία XOYTOΣ CATERING AΕ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr