Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι καταγγελίες για τα κρούσματα ανομίας μέσα στα Πανεπιστήμια

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι καταγγελίες για τα κρούσματα ανομίας μέσα στα Πανεπιστήμια

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για κρούσματα ανομίας μέσα στα Πανεπιστήμια.

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος σύμφωνα με την «Καθημερινή» διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για περιστατικά βίας, διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, ληστείες ακόμη και σεξουαλικές επιθέσεις μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!

Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Γ. Καλούδης, προκειμένου να διαπιστωθούν ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις που τελούνται εντός των πανεπιστημίων αλλά και να εντοπιστούν οι δράστες των τυχόν παράνομων ενεργειών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου αποτέλεσε και αφορμή για οξεία αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και του υπουργείου Παιδείας.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ από χρήστες ναρκωτικών εντός Πανεπιστημίου

Μετά τις αποκαλύψεις του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για περιστατικά κλοπών και ληστειών ακόμα και επιθέσεων με μαχαίρι από συμμορίες, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ, έρχονται νέες καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας.

Φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατέγραψαν με την κάμερα των κινητών τους τηλεφώνων, τρεις χρήστες ναρκωτικών σε άθλια κατάσταση, ο ένας να έχει μπει μέσα σε μια αίθουσα όπου βρίσκονται φοιτητές και οι άλλοι δύο στους διαδρόμους λίγα λεπτά αφού έχουν κάνει χρήση... περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν φοιτητή στο ΕΚΠΑ - Καθηγητής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ από χρήστες ναρκωτικών ανάμεσα σε φοιτητές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr