Πολυτεχνείο Κρήτης: Ο Kαθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης έσπασε το φράγμα των 10.000 αναφορών

Πολυτεχνείο Κρήτης: Ο Kαθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης έσπασε το φράγμα των 10.000 αναφορών σύμφωνα με την ιστοσελίδα Google Scholar Citations

Ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής  & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Distinguished Research Professor στο Audencia Business School και μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών της Ισπανίας, ξεπέρασε το φράγμα των 10.000 αναφορών (citations), σύμφωνα με την ιστοσελίδα Google Scholar Citations. Είναι κατά σειρά ο τρίτος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης που επιτυγχάνει αυτή την επίδοση.

Η βασική ερευνητική κατεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη, αναφέρεται στην ανάπτυξη Πολυκριτήριων Συστημάτων Απόφασης και εφαρμογής αυτών στα επιστημονικά πεδία της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής, της Διαχείρισης Τραπεζικών Κινδύνων, του  Ενεργειακού Μάνατζμεντ και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. 

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Το Google Scholar είναι μία ελεύθερα προσβάσιμη μηχανή αναζήτησης Ιστού που αναπαράγει και μεταδίδει το πλήρες κείμενο της επιστημονικής βιβλιογραφίας σε μια σειρά από μορφές εκδόσεων και επιστημονικών κλάδων. Ο δείκτης Google Scholar περιλαμβάνει τα πιο έγκριτα σε απευθείας σύνδεση επιστημονικά περιοδικά και βιβλία, πρακτικά συνεδρίων, διατριβές, προδημοσιεύσεις, περιλήψεις, τεχνικές εκθέσεις, και άλλες επιστημονικές βιβλιογραφικές έρευνες, συμπεριλαμβανομένων και των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Είσαι Φοιτητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πολυτεχνείου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών