Συνέδριο Φοιτητών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Υπολογιστών, 22-24 Απριλίου, ΣΦΗΜΜΥ, συνέδριο ΣΦΗΜΜΥ Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [22-24 Απριλίου]

Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Το Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. προσφέρει την δυνατότητα σε φοιτητές με δραστήρια και ανήσυχη φύση να διευρύνουν τις γνώσεις τους πέρα από τα συμβατικά πλαίσια, να έρθουν σε επαφή με ιδέες και εργασίες άλλων φοιτητών και εταιριών και να παρακολουθήσουν ομιλίες παγκοσμίως αναγνωρισμένων καθηγητών.

Στοιχεία 


Αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο του κλάδου Πανελληνίως. Ειδικότερα, στο τελευταίο συνέδριο στην Πάτρα (Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 8) πήραν μέρος 1600 φοιτητές. Στο συνέδριο καλύπτονται οι τομείς της Ηλεκτρονικής, της  Πληροφορικής, της Ενέργειας, των Τηλεπικοινωνιών και της Ρομποτικής.

Το Συνέδριο

Καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό  θα δώσουν ομιλίες και προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους, σε ένα τριήμερο γεμάτο workshops, διαδραστικές παρουσιάσεις και διαγωνισμούς. 

Διεξαγωγή

Το Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 9 θα γίνει για φέτος 22-24 Απριλίου στα Χανιά στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Για το αναλυτικότερο πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

Κόστος Συμμετοχής - Μεταφορά - Διαμονή

Η συμμετοχή στο Σ.Φ.Η.Μ.Μ.Υ. 9 είναι δωρεάν.Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να παρακολουθήσει το συνέδριο είναι να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.sfhmmy.gr. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές από τις 16 Μαρτίου.

Η μεταφορά και η διαμονή στα Χανιά δεν καλύπτεται από το συνέδριο. Παρόλα αυτά κατόπιν συνεννόησης με μέσα μεταφοράς (ΚΤΕΛ, πλοία) και ξενοδοχεία θα υπάρχει έκπτωση σε εγγεγραμμένους συνέδρους, με την επίδειξη του πιστοποιητικού εγγραφής στο συνέδριο. Το πιστοποιητικό λαμβάνεται κατά την εγγραφή στην ιστοσελίδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Website:  www.sfhmmy.gr
  • Facebook: /sfhmmy
  • Instagram/Twitter: @sfhmmy

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του 9ου Συνεδρίου Φοιτητών ΗΜΜΥ!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr