Πολυτεχνείο Κρήτης: Ανακοίνωση για τη Σίτιση και Στέγαση

Στέγαση Φοιτητών:

Σήμερα, με το υπ'αριθμ. πρωτ. 44260/Δ12 24-3-2014 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ, κοινοποιήθηκε η απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με την οποία εγκρίνεται η τροποποίηση του τακτικού προϋπολογισμού που συμπεριλαμβάνει τη χρήση πιστώσεων για την πληρωμή του στεγαστικού επιδόματος.

Οι πληρωμές του στεγαστικού επιδόματος για τους δικαιούχους θα γίνουν ως εξής:

    οι εντολές για την καταβολή του επιδόματος για τους μήνες Νοέμβριο - Δεκέμβριο θα σταλούν από την οικονομική υπηρεσία στον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου για έγκριση και άμεση πληρωμή αύριο, 27-3-2014.

    μετά από την αρχική έγκριση από τον επίτροπο, οι πληρωμές για τους επόμενους μήνες (Ιανουάριο έως και Ιούνιο) δεν απαιτούν περαιτέρω έγκριση και θα πραγματοποιούνται χωρίς καθυστερήσεις. Πριν τις διακοπές του Πάσχα θα έχουν καταβληθεί τα επιδόματα για τους μήνες Ιανουάριο έως και Μάρτιο, για όσους έχουν φέρει όλα τα δικαιολογητικά.

Σίτιση Φοιτητών:

Σχετικά με το θέμα της σίτισης, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων από την επιτροπή φοιτητικής μέριμνας, αποφασίστηκε σήμερα από τη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου Κρήτης η παροχή δωρεάν σίτισης σε 22 φοιτητές επιπλέον των 1000 οι οποίοι σιτίζονται δωρεάν μέχρι τώρα.

Όσον αφορά τη διάθεση γευμάτων σε πακέτο στην πόλη Σάββατο και Κυριακή, δεν μπορεί να υλοποιηθεί στην παρούσα φάση γιατί δεν υπάρχει χώρος που να διαθέτει τη σχετική αδειοδότηση. Η Πρυτανεία του ιδρύματος  διερευνά λύση για την παροχή της υπηρεσίας αυτής από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2014-2015.

Τέλος, το Πολυτεχνείο ενημερώνει του φοιτητές, ότι η επόμενη συνάντηση της επιτροπής φοιτητικής μέριμνας θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ