Εξ αποστάσεως η επαναληπτική εξεταστική στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Εξ αποστάσεως η επαναληπτική εξεταστική στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Την ικανοποίησή της για την απόφαση να διεξαχθεί η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου, εξ αποστάσεως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εκφράζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


«Η διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης με ανακοίνωσή της χθες μας ενημέρωσε για την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτέμβρη αναφέροντας ότι: «Η επαναληπτική εξεταστική 2019-2020 στο Πολυτεχνείο Κρήτης θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως στο σύνολό της, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά με την εξ αποστάσεως μέθοδο που έχει επιλέξει ή θα επιλέξει ο κάθε διδάσκων για το μάθημά του».

Η παραπάνω απόφαση μόνο να μας χαροποιήσει μπορεί, αφού η εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως εξεταστική αποτελούσε την βασικότερη διεκδίκηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης από τις αρχές Αυγούστου.

Αποδεικνύεται πως όλες μας οι προειδοποιήσεις, είτε αυτές αφορούσαν μία ενδεχόμενη υγειονομική βόμβα είτε την παράταση των περιοριστικών μέτρων η οποία θα καθιστούσε αδύνατη την διεξαγωγή της εξεταστικής με φυσική παρουσία, ήταν απολύτως στοχευμένες και οι ενδοιασμοί μας απόλυτα κατανοητοί.

Συγκεκριμένα, η εμφάνιση κρούσματος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αποτελεί τρανό παράδειγμα για όσα εδώ και πολύ καιρό επιμένουμε όπως και η έγκυρη, τελικά, πρόβλεψή μας για παράταση των μέτρων.

Είναι ευτύχημα λοιπόν πως ακόμα και την ύστατη στιγμή οι συνεχείς προσπάθειες της Οργάνωσής μας απέδωσαν καρπούς, οι προτάσεις μας εισακούστηκαν και μάλιστα η πλειοψηφία αυτών θα πραγματοποιηθούν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως η επαναληπτική εξεταστική θα διεξαχθεί με τον ασφαλέστερο τρόπο χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία κανενός μέλους της πανεπιστημιακής μας κοινότητας.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα στελέχη και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης που για άλλη μία φορά βγήκαν μπροστά για το συμφέρον των συμφοιτητών τους και σήμερα δικαιώνονται για την προσπάθεια όλου αυτού του μήνα,. ώστε να επιτευχθεί αυτή η αν μη τι άλλο σημαντικότατη νίκη για τους φοιτητές.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία με την ελπίδα να επιστρέψουμε σύντομα στα πανεπιστημιακά έδρανα, στην καθημερινότητά μας και στο φυσικό μας περιβάλλον!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών