Αφήνουν στο δρόμο 100 φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης αφού περισσότεροι από 100 φοιτητές κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι και ενδεχομένως να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους καθώς έχουν πάρει διορία έως την εξεταστική του Φεβρουαρίου για να αδειάσουν τα δωμάτια που τους παραχωρούνται στην Εστία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της προέδρου του συλλόγου, δικαίωνα στέγασης έχουν 260 φοιτητές, αλλά τα δεμάτια είναι μόνο 78 με αποτέλεσμα 160 άτομα να μένουν χωρίς στέγαση. Για δε τους τυχερούς που στεγάζονται στο κτίριο που ονομάζεται εστία οι συνθήκες είναι άθλιες.

Για την ώρα πάντως με πρωτοβουλία του συλλόγου φοιτητών, δημιουργήθηκαν λίστες με άτομα που διαθέτουν χώρο για να φιλοξενήσουν συμφοιτητές τους, αντιμετωπίζοντας με τον τρόπο αυτό προσωρινά το πρόβλημα της στέγασης.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών