Εξετάσεις φοιτητών στο πάρκινγκ του Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ)

Εξετάσεις φοιτητών στο πάρκινγκ του Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ)

Λύση στο πρόβλημα της διεξαγωγής των εξετάσεων στο πολυτεχνείο Κρήτης, βρήκαν οι καθηγητές και μετέτρεψαν το πάρκινγκ των αυτοκινήτων σε εξεταστικό κέντρο. Με μεγάλες αποστάσεις από το ένα θρανίο στο άλλο οι φοιτητές κάθονταν ανά δυο για να γράψουν το μάθημα.

Οι φοιτητές δεν έδειξαν να δυσανασχετούν με τη διαδικασία παρά το ότι βρίσκονται σε υπαίθριο αλλά στεγασμένο χώρο, με τον μεγαλύτερο εχθρό ενδεχομένως των αέρα που σε περίπτωση που φυσάει θα πρέπει να κρατούν συνεχώς τα χαρτιά τους.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η εξεταστική θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου με τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών θεμάτων του Πολυτεχνείου, Μιχάλη Λαγουδάκη, να σημειώνει ότι οι γραπτές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν νωρίτερα στις 10 Ιουλίου και τις τελευταίες μέρες θα μείνουν οι προφορικές οι οποίες μπορούν να διεξαχθούν και μέσω τηλεδιάσκεψης, ώστε να φύγουν νωρίς οι φοιτητές για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους πριν τον μαζικό τουρισμό.

Εικόνες από το πάρκινγκ του Πολυτεχνείου Κρήτης όπου και αποφασίστηκε φέτος να γίνουν οι εξετάσεις συγκεκριμένων μαθημάτων. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών