Σημαντική ανακοίνωση για τις εγγραφές των φοιτητών που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Εκ μέρους της Επιτροπής Προπτυχιακών Σπουδών της Σχολής ΜΠΔ ανακοινώνεται στους φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης σχετικά με τις εγγραφές πως: 

1. Στον Οδηγό Σπουδών που είναι ανηρτημένος στην ιστοσελίδα της Σχολής ΜΠΔ φαίνεται ότι οι φοιτητές που τώρα εισέρχονται στο 9ο εξάμηνο σπουδών θα πρέπει να επιλέξουν και να εξεταστούν σε 3 μαθήματα κατ’ επιλογής υποχρεωτικά αντί του σωστού που είναι 4 μαθήματα. Οπότε κατά την δήλωση των μαθημάτων οι φοιτητές του 9ου εξαμήνου θα πρέπει να δηλώσουν 4 κατ' επιλογής υποχρεωτικά μαθήματα και όχι 3. Αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους φοιτητές που κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 βρίσκονται σε μικρότερο έτος σπουδών από το 5ο έτος. Δηλαδή και για αυτούς τα κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά του 9ου εξαμήνου είναι 4 και όχι 3. 

2. Το μάθημα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» μεταφέρθηκε από το 9ο στο 8ο εξάμηνο σπουδών. Όσοι φοιτητές του 9ου εξαμήνου (κατά το ακαδημαϊκό έτος σπουδών 2014-15) θέλουν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο μάθημα θα πρέπει να το δηλώσουν το επόμενο εξάμηνο ως μάθημα επιλογής του 8ου εξαμήνου και θα προσμετρηθεί ως μάθημα επιλογής του 9ου εξαμήνου. 


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr