Στις 26 Απριλίου το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φιλοξενεί το δεύτερο TEDx University of Piraeus με θέμα το χρόνο. Ως "Time Voyagers" ταξιδεύουμε στο παρελθόν και το μέλλον. Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε εμπειρίες και διδάγματα του παρελθόντος και να τροφοδοτήσουμε τις ιδέες του μέλλοντος. Ιδέες οι οποίες μπορούν να φέρουν την αλλαγή και αξίζει να διαδοθούν.

Σημαντικοί ομιλητές από τον χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της τέχνης, της δημοσιογραφίας και της τεχνολογίας θα είναι εκεί ώστε να μας μεταλαμπαδεύσουν τα βιώματα τους και να μας δώσουν το έναυσμα για να χτίσουμε ένα ακόμα πιο επιτυχημένο μέλλον. Happenings, entertainement, φαγητό, δώρα και πολλές εκπλήξεις θα συμπληρώσουν το μονοήμερο ταξίδι μας στο χρόνο.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς είναι ένα από τα πρώτα Ελληνικά πανεπιστήμια που φέρνει την καινοτομία αυτή, μέσα από μία ομάδα φοιτητών που στόχο έχουν να μεταλαμπαδευτεί η εμπειρία του TED "Ideas Worth Spreading" στον ακαδημαϊκό χώρο.

Σκοπός του TEDx University of Piraeus είναι να συγκεντρώσει ιδεαλιστές της ανθρωπότητας, εμπνευσμένους επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς με προοδευτική σκέψη και φορείς αλλαγής της κοινωνίας, οι οποίοι θα μοιραστούν ιδέες και εμπειρίες και θα δώσουν το έναυσμα στους νέους να αναπτύξουν, να μοιραστούν και να κάνουν τις ιδέες τους πράξη ώστε να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.tedxuniversityofpiraeus.com

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr