Η KPMG στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλεί σε Συνάντηση Γνωριμίας με την KPMG, την Πέμπτη 06/12/2018, ώρα 16.00-18.00, στην Αίθουσα Συνεδρίων (πορτοκαλί αμφιθέατρο) του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η KPMG αποτελεί το παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων εταιρειών παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών-μελών συνδεδεμένων με την KPMG International, ενός Ελβετικού Συνεταιρισμού. Οι εταιρείες-μέλη της KPMG παρέχουν ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Λειτουργούν σε 152 χώρες με προσωπικό περίπου 189 000 ατόμων παγκοσμίως. Κάθε εταιρεία KPMG αποτελεί μια νομικά ξεχωριστή οντότητα.

Στη χώρα μας, η KPMG παρέχει, από το 1971, ολοκληρωμένες ελεγκτικές, συμβουλευτικές, λογιστικές, φορολογικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εξειδικευμένα στελέχη της KPMG θα παρουσιάσουν το σύνολο των υπηρεσιών της εταιρείας και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των φοιτητών και αποφοίτων που θα παρευρεθούν.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΠΑΠΕΙ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.grhttp://www.foititikanea.gr