Διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανεπιστήμιο Πάτρας: Διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου «The Dramatic Changes on the Planet and the Hellenic Roots of Ecological Ethics»

Το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Διεθνές Κέντρο Επιστημών και Ελληνικών Αξιών διοργανώνουν το Β΄ Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «The Dramatic Changes on the Planet and the Hellenic Roots of Ecological Ethics» (Οι δραματικές αλλαγές στον πλανήτη και οι ελληνικές ρίζες της οικολογικής ηθικής). Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, στις 10-13 Σεπτεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή διαπρεπών επιστημόνων της Ελλάδας και της αλλοδαπής. 

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν με εργασία, είτε μελετητές των σύγχρονων οικολογικών προβλημάτων είτε της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, καθώς και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο να απευθυνθούν στον ιστότοπο του Συνεδρίου www.timelessgreece.org για λεπτομερείς πληροφορίες.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr