Φοιτητές Αγρινίου: Δεν υποχωρούμε, ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται!

Φοιτητές Αγρινίου: Δεν υποχωρούμε, ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται!

Πραγματοποιηθηκε χθες ορκωμοσία του τμήματος ΔΠΦΠ. Στην ορκωμοσία ήταν παρόντες ο Κοσμητορας της Πολύτεχνικής σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών και η πρόεδρος του τμήματος μας. Στην ορκωμοσία πραγματοποιηθηκε παρέμβαση από το συντονιστικο κατάληψης όπου ακούστηκαν τα αιτήματα μας, σηκώθηκε το πανό μας και φωναχτηκαν συνθήματα κατά του κυρίου Κοσμητορα και συγκεκριμένα πάνω στις δηλώσεις του κυρίου Κουφοπαυλου ότι το τμήμα μας είναι ένα τμήμα 'μαϊμού' που είχε αναφέρει στο Υπουργείο Παιδείας.

Στη συνέχεια στη αίθουσα συνεδριάσεων για άλλη μια φορά η κοσμητεια απέφυγε να δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις των φοιτητών σχετικά με το τμήμα και τη μετονομασία. Ακόμη έγινε εμφανές από τα λεγόμενά του κυρίου αυτού, η απαξίωση απέναντι όχι μόνο στο δικό μας τμήμα αλλά και γενικότερα στη επιστήμη του μηχανικού περιβαλλοντος, πράγμα γνωστό σε πολλούς φοιτητές καθώς ο κύριος Κοσμητορας αποτελεί και εκπροσωπεί μέσα στη Κοσμητεια από ότι φαίνεται, ένα άλλο κομμάτι των μηχανικών που με περίσσεια έπαρση θέλει να υποβαθμίζει κάποιους άλλους.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ... Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Συντονιστικό Κατάληψης ΔΠΦΠ 

Περισσότερα νέα που αφορούν τους Φοιτητές Αγρινίου στην κατηγορία Πανεπιστήμιο Πατρών του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών