Φοιτητές Αγρινίου: Δεν υποχωρούμε, ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται!

Φοιτητές Αγρινίου: Δεν υποχωρούμε, ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται!

Πραγματοποιηθηκε χθες ορκωμοσία του τμήματος ΔΠΦΠ. Στην ορκωμοσία ήταν παρόντες ο Κοσμητορας της Πολύτεχνικής σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών και η πρόεδρος του τμήματος μας. Στην ορκωμοσία πραγματοποιηθηκε παρέμβαση από το συντονιστικο κατάληψης όπου ακούστηκαν τα αιτήματα μας, σηκώθηκε το πανό μας και φωναχτηκαν συνθήματα κατά του κυρίου Κοσμητορα και συγκεκριμένα πάνω στις δηλώσεις του κυρίου Κουφοπαυλου ότι το τμήμα μας είναι ένα τμήμα 'μαϊμού' που είχε αναφέρει στο Υπουργείο Παιδείας.

Στη συνέχεια στη αίθουσα συνεδριάσεων για άλλη μια φορά η κοσμητεια απέφυγε να δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις των φοιτητών σχετικά με το τμήμα και τη μετονομασία. Ακόμη έγινε εμφανές από τα λεγόμενά του κυρίου αυτού, η απαξίωση απέναντι όχι μόνο στο δικό μας τμήμα αλλά και γενικότερα στη επιστήμη του μηχανικού περιβαλλοντος, πράγμα γνωστό σε πολλούς φοιτητές καθώς ο κύριος Κοσμητορας αποτελεί και εκπροσωπεί μέσα στη Κοσμητεια από ότι φαίνεται, ένα άλλο κομμάτι των μηχανικών που με περίσσεια έπαρση θέλει να υποβαθμίζει κάποιους άλλους.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ... Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Συντονιστικό Κατάληψης ΔΠΦΠ 

Περισσότερα νέα που αφορούν τους Φοιτητές Αγρινίου στην κατηγορία Πανεπιστήμιο Πατρών του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr