Πανεπιστήμιο Πατρών: Ορκωμοσίες προπτυχιακών φοιτητών, απονομές μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ορκωμοσίες προπτυχιακών φοιτητών, απονομές μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων

Στις παρακάτω διευθύνσεις έχουν αναρτηθεί τα τελικά προγράμματα των Τελετών Ορκωμοσίας των προπτυχιακών φοιτητών και των Τελετών Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης (ΜΔΕ) και Διδακτορικών Διπλωμάτων (ΔΔ), του Πανεπιστημίου Πατρών αντίστοιχα.

Πρόγραμμα Ορκομωσίας Προπτυχιακών Φοιτητών


Επισυνάπτεται το  Πρόγραμμα των Τελετών Ορκωμοσίας των προπτυχιακών φοιτητών των Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας, της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου, ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τις Γραμματείες των αντιστοίχων Τμημάτων:

http://www.upatras.gr/el/departments

Επισυναπτόμενα: 

teletes_orkomosias_proptyhiakon_exetastikis_septemvrioy_2016.pdf

Υπεύθυνος: 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων

E-mail: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα Τελετών Απονομής ΜΔΕ και Διδακτορικών Διπλωμάτων

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα των τελετών Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, καθώς και το πρόγραμμα της Καθομολόγησης Διδακτόρων που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016. Οι τελετές θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Τελετών "Οδυσσέας Ελύτης" (Α' Κτίριο Διοίκησης, 1ος όροφος).

Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τις Γραμματείες των αντιστοίχων Τμημάτων: http://www.upatras.gr/el/departments

Επισυναπτόμενα: 

mde_-_dd_-_noemvrios_2016.pdf

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr