Φωτιά στο Πανεπιστήμιο Πατρών! Τι δηλώνει η Πρύτανις

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Φωτιά στο Πανεπιστήμιο Πατρών! Τι δηλώνει η Πρύτανις

22.30: Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και της πυρασφάλειας του Πανεπιστήμιου Πατρών, έσβησαν πριν από λίγο η φωτιά που εκδηλώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Portal thebest, εκδηλώθηκαν δυο εστίες ταυτόχρονα, μία έξω από το Συνεδριακό Κέντρο του ΑΕΙ και μια έξω από την Ιατρική Σχολή.

«Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Οι φωτιές εκδηλώθηκαν χωρίς να φυσάει και χωρίς να υπάρχουν ξερά χόρτα και φύλλα στα σημεία αυτά. Αυτό και μόν το γεγονός προκαλεί εντύπωση. Εμείς σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε την κατάσταση», δηλώνει η Πρύτανις του Πανεπιστημίου της Πάτρας Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

22.14: Φωτιά σε έκταση στο Πανεπιστήμιο του Ρίου εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε χώρο δίπλα από την Ιατρική Σχολή. Επί τόπου σπεύδουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ο μηχανισμός του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες, που επικοινώνησαν με το τοπικό portal, η φωτιά απειλεί τα κτίρια της Ιατρικής Σχολής, ενώ κάτω από το δρόμο του Πανεπιστημίου υπάρχουν καταστήματα και σπίτια.

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr