Διάκριση φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών σε διεθνές συνέδριο!

Τις αντιλήψεις των μελλοντικών εκπαιδευτικών για την ακαδημαϊκή επίδοση των πολιτισμικά διαφοροποιημένων μαθητών ανέλυσαν, μεταξύ άλλων, μεταπτυχιακοί φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο συνεδρίου που έγινε στη Μαδρίτη.

Το ακαδημαϊκό επίπεδο των μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου μας, αποτέλεσε αντικείμενο θετικού σχολιασμού μεταξύ των συμμετεχόντων, καθώς και των επικεφαλής της διοργάνωσης, οι οποίοι -όπως έγραφε προχθές η «Πελοπόννησος»- έσπευσαν εγγράφως να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους προς την πρυτανική αρχή.

Ο τίτλος του συνεδρίου ήταν: «Εκπαίδευση, Πολιτειότητα και Κοινωνική Δικαιοσύνη: Καινοτομία, Πρακτική και Ερευνα». Διευθυντής του συγκεκριμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι ο καθηγητής του Τμήματος Γιάννης Κατσίλλης, τέως πρόεδρος του Τμήματος.

Δείτε ΕΔΩ τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των εγγραφών για κάθε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ.

Μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι Πρωτοετείς Φοιτητές θα ενημερωθούν ΠΡΩΤΟΙ για τις μετεγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ. Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση! 

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο από το ΠΜΣ (Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών) Μάστερ στην Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, ήταν οι εξής: Γεωργία Δέδε, Θεοδώρα Αλεξά, Τζόναθαν Σπυράλατος, Ευγενία Μπουραζέρη, Μαρία-Θεοδώρα Γιαννοπούλου, Αντωνία Κατριμπούζα, Βασιλική-Ελένη Σελεχοπούλου, Χριστίνα Σιαβίκη, Σπυριδούλα Τάτση, Ιωάννα Κούτση, Αθανασία Παπασταθοπούλου, Μαρία Χασιώτη και Ελένη Βλάχου.

Τους φοιτητές συνόδευαν οι καθοδηγητές τους, η Ιουλία-Αθηνά Σπινθουράκη, που είναι και η πρόεδρος του Τμήματος, και ο αν. καθηγητής Γιώργος Νικολάου.

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr