Σεμινάριο με θέμα «Αεροδιαστημικές Τεχνολογίες» για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Σεμινάριο με θέμα «Αεροδιαστημικές Τεχνολογίες» για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Ο BEST Patras σε συνεργασία με  το εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής και Ταλαντώσεων του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών διοργανώνει από 11/7 έως 20/7 ακαδημαϊκό σεμινάριο σχετικό με την αεροδιαστημική τεχνολογία. Οι διαλέξεις θα γίνουν από τον κ. Βασίλειο Κωστόπουλο, υπεύθυνο του εργαστηρίου, καθώς και της ερευνητικής ομάδας που κατασκεύασε τον πρώτο ελληνικό νανοδορυφόρο, του οποίου η παρθενική εκτόξευση θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο από το κοσμοδρόμιο του Καζακστάν.

  • Είσαι φοιτητής των Πολυτεχνικών ή Θετικών Σχολών του Πανεπιστημίου Πατρών;
  • Θες να συνδυάσεις διασκέδαση και μόρφωση αλλά δεν ξέρεις πως;
  • Σε ελκύει η ομορφιά του διαστήματος;
  • Θες να γνωρίσεις συνομήλικούς σου από όλη την Ευρώπη;
  • Θες να ξαναγνωρίσεις την Πάτρα με μιά διαφορετική ματιά;

Αν οι απαντήσεις σου είναι ναι, τότε έχουμε κάτι που σε ενδιαφέρει!


Ωστόσο εκτός από τις διαλέξεις, στα πλαίσια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες σαν συμμετέχων θα έρθεις σε επαφή με ευρωπαίους φοιτητές, καθώς και με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, αλλά και θα χτίσεις νέες φιλίες εκτός των ελληνικών συνόρων!

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Μη χάνεις καιρό λοιπόν και συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής στο παρακάτω link μέχρι τις 03/07.

Μη ξεχνάς! Τα σεμινάρια του BEST είναι αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και προσδίδουν επιπλέον μονάδες ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) στον κάθε συμμετέχοντα.

Το fee ανέρχεται στο ύψος των 30 ευρώ. Σε αυτό περιλαμβάνονται οι διαλέξεις και η συμμετοχή στις καθημερινές δραστηριότητες του σεμιναρίου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος στις 5 θέσεις.

(Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν βάσει του ενδιαφέροντος που έχουν για το σεμινάριο και του motivational letter).

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr