EESTEC ΠΑΤΡΑΣ: Είσαι έτοιμος να περάσεις τις καλυτερες φοιτητικές διακοπές;

Καλοκαιρινές φοιτητικές διακοπές από την EESTEC ΠΑΤΡΑΣ 

EESTEC LC ΠΑΤΡΑΣ | Operation: S.U.N.

Για πρώτη φορά η EESTEC Τοπική Οργάνωση Πάτρας διοργανώνει ένα exchange με συμμετέχοντες φοιτητές τόσο από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όσο και από το Πανεπιστήμιο Πατρών.


Τι είναι όμως η EESTEC;

Είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, εθελοντικής δράσης, που αποτελείται από φοιτητές των τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ σε όλη την Ευρώπη. Βασικός σκοπός της είναι η δημιουργία διεθνών σχέσεων μεταξύ των φοιτητών και η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και των προσωπικών τους δεξιοτήτων μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και workshops.

Τι είναι το «Operation:S.U.N.»;

Σε αυτό το πολυπολιτισμικό πνεύμα, η τοπική κοινότητα EESTEC διοργανώνει το "Operation: S.U.N.", στόχος του οποίου είναι η συναναστροφή φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών με φοιτητές άλλων χωρών σε ένα κλίμα χαλάρωσης και καλοκαιρινών διακοπών!

Πρόκειται για ένα event της EESTEC, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να περάσουν 6 μέρες με άτομα 15 τουλάχιστον διαφορετικών εθνικοτήτων, να ξεκουραστούν σε ένα από τα γνωστότερα φοιτητικά θέρετρα της Ελλάδας και να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

H εκδήλωση θα διαρκέσει 6 ημέρες, από τις 11 έως τις 16 Ιουλίου, και θα λάβει χώρα σε ξακουστό camping στην Κουρούτα Ηλείας με 16 συμμετέχοντες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, στους οποίους θα καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες στέγασης και σίτισης.

Θα αναρωτιέσαι μάλλον τι θα περιλαμβάνει ένα τέτοιο event:

  • Διαμονή σε φοιτητικό Camping στην Κουρούτα Ηλείας
  • Χαλάρωση στην παραλία
  • Βραδινά Beach parties
  • Μονοήμερη εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία
  • Γιορτή για τα δέκατα γενέθλια της EESTEC Πάτρας
  • Διαγωνισμούς σε αθλήματα στην άμμο

Ο συγκεκριμένος τύπος event δεν περιλαμβάνει ακαδημαϊκό κομμάτι επομένως πρόκειται καθαρά για καλοκαιρινές διακοπές!

Ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή;

Εκτός από τους 16 Ευρωπαίους φοιτητές, δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να έχουν και 10 φοιτητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας ανεξαρτήτως πόλης, σχολής, ή αν είναι μέλη ή όχι της EESTEC. Αναζητούμε άτομα που είναι αποφασισμένα να ζήσουν μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές εμπειρίες της ζωής τους.

Ημερομηνία υποβολής δηλώσεων: 19 Ιουνίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Δηλώστε συμμετοχή εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website του event: https://eestec.net/events/operation-sun

Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διάφορες δραστηριότητες του οργανισμού μας σε τοπικό ή σε international επίπεδο θα βρείτε εδώ: http://eestec.ece.upatras.gr/ καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

PROMO ΒΙΝΤΕΟ

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ EESTEC LC ΠΑΤΡΑΣ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr