Φοιτητές Πανεπιστημίου Πατρών: Προκήρυξη Erasmus+ για πρακτική άσκηση 2016-2017 στην Ευρώπη

Φοιτητές Πανεπιστημίου Πατρών: Προκήρυξη Erasmus+ για πρακτική άσκηση 2016-2017 στην Ευρώπη

Στο πλαίσιο της δράσης Erasmus+ για πρακτική άσκηση, ανακοινώνουμε την προκήρυξη θέσεων για το επόμενο ακαδ. έτος 2016-2017. Η προκήρυξη απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών από όλους τους κύκλους σπουδών (προπτυχιακούς-μεταπτυχιακούς φοιτητές & υποψ. διδάκτορες). Η μετακίνηση θα πραγματοποιείται σε χώρες της Ευρώπης, θα έχει διάρκεια 2 έως 3 μήνες και στοχεύει στην απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 10/06/2016, στην διαδικτυακή διεύθυνση https://erasmus.upatras.gr/ έως και την Παρασκευή 09/09/2016 (ώρα Ελλάδας 24:00).

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Επισυνάπτεται η Προκήρυξη με όλες τις πληροφορίες για τη διαδικασία, τα κριτήρια επιλογής, οι χώρες και η μηνιαία επιχορήγηση.

Επισυναπτόμενα: 

Διαβάστε ακόμη:

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr