Φοιτητές θα συμμετέχουν στην φύλαξη του Πανεπιστημίου Πατρών

Φοιτητές θα συμμετέχουν στην φύλαξη του Πανεπιστημίου Πατρών

Φέτος τον Αύγουστο, όπως και κάθε χρόνο τελευταία, το Πανεπιστήμιο Πατρών οργανώνει εθελοντικές ομάδες φύλαξης /πυρασφάλειας, που περιπολούν στην Πανεπιστημιούπολη τις βραδινές ώρες (22.00 – 2.00 π.μ.). Ο Αύγουστος θεωρείται ένας μήνας ιδιαίτερα επικίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών οπότε το πανεπιστήμιο προσπαθεί να λάβει μέτρα.

Όσα μέλη της φοιτητικής κοινότητας λοιπόν επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στις «βραδινές διαδρομές», παρακαλούνται να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους μέχρι τις 15/07/2016 στα τηλέφωνα: 2610-996605 & 2610-997993 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr