Πάτρα, φοιτητές πάτρας, φοιτητική ζωή Πάτρα Η ΠΑΤΡΑ δεν μπορεί χωρίς τους φοιτητές της!

Η Πάτρα δεν μπορεί χωρίς τους φοιτητές της - Επιστρέφουν από τα τέλη της εβδομάδας και μπαίνουν σε περίοδο εξεταστικής

Έρημη πόλη η Πάτρα χωρίς τους φοιτητές της, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν φύγει από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ώστε να κάνουν εκεί Ανάσταση και να περάσουν τις μέρες του Πάσχα.

Η Πάτρα, έτσι, σε συνδυασμό με το ότι πολλοί Πατρινοί πήγαν στα χωριά τους για να κάνουν Πάσχα, ερήμωσε. Παράλληλα, μειώθηκε η κίνηση και στα στέκια της νεολαίας που συγκεντρώνουν φοιτητές. Οι περισσότεροι από τους φοιτητές θα ξεκινήσουν να επιστρέφουν πίσω στην βάση τους από τα τέλη της εβδομάδας και μετά, δίνοντας πάλι ρυθμό και ζωή στην καρδιά της Πάτρας.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά έτσι ότι το «αίμα» της τοπικής οικονομίας της Πάτρας για τον κλάδο της εστίασης και όχι μόνο είναι οι φοιτητές της. Οι φοιτητές, οι οποίοι επιστρέφοντας στην βάση τους, μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για την εξεταστική, κοιτάζοντας να περάσουν μαθήματα και να στρωθούν στο διάβασμα, για να φύγουν και πάλι από τις αρχές Ιουλίου.

Όπως και να έχει η «καρδιά» της Πάτρας περιμένει τους φοιτητές της για να «χτυπήσει» ξανά.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr