Υποτροφίες, φοιτητές, Πανεπιστημίου Πατρών, Πανεπιστήμιο John Hopkins, ΗΠΑ Υποτροφίες για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών για το Πανεπιστήμιο John Hopkins των ΗΠΑ

Υποτροφίες για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών για το Πανεπιστήμιο John Hopkins των ΗΠΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Ιατρικής) και το Πανεπιστήμιο John Hopkins των ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο Πατρών χρηματοδοτεί τη μετακίνηση έως δύο φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο John Hopkins, με σκοπό την έρευνα. Οι φοιτητές θα πρέπει να είναι προπτυχιακοί από το 5ο έτος φοίτησης και άνω, μεταπτυχιακοί ή/και υποψήφιοι διδάκτορες.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Οι ενδιαφερόμενοι για τις υποτροφίες του ακαδημαϊκού έτους 2016-17 μπορούν να καταθέσουν μέχρι την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στο Γραφείο Διεθνών Σχέσεων (υπ' όψιν κ. Μ. Χαραλαμποπούλου, τηλ.: 2610997987, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), και αφού πάρουν αριθμό Γενικού Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα (επισυνάπτεται)
  • Σύντομη έκθεση (μέχρι μία σελίδα Α4), όπου να αναφέρονται τα εξής: οι λόγοι συμμετοχής, το διάστημα για το οποίο επιθυμείτε τη μετακίνησή σας στο John Hopkins, η δυνατότητα αυτοχρηματοδότησης, καθώς και εάν έχει προηγηθεί συνεννόηση με συγκεκριμένο εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο John Hopkins.
  • Αναλυτική βαθμολογία (για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές)
  • Βιογραφικό σημείωμα (με διεύθυνση επικοινωνίας)
  • Πιστοποιητικό εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας
  • Συστατική επιστολή από ένα μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στο πλαίσιο των οικονομικών του δυνατοτήτων, δύναται να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης στις ΗΠΑ. Η επιλογή του Πανεπιστημίου αφορά έως 2 άτομα το ανώτερο, ενώ η τελική έγκριση θα γίνει σε συνεννόηση με το Πανεπιστήμιο John Hopkins.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr