Διεθνής διάκριση φοιτητών, Πανεπιστημίου Πατρών, πλωτή κατασκευή, πρόσφυγες, Ελληνικού Πανεπιστημίου Διεθνής διάκριση φοιτητών ελληνικού Πανεπιστημίου για την πλωτή κατασκευή για τους πρόσφυγες

Διεθνής διάκριση φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών για την πλωτή κατασκευή για τους πρόσφυγες

Οι απόφοιτοι του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών Αντώνης Αθανάσιου και Μαρία Χρυσούλα Ακρίβου απέσπασαν το δεύτερο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ClueCompetition, edition 02, LighthousLoci, SpiritOfLightsponsoredbyPhilips, στον οποίον αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν 222 συμμετοχές από 51 χώρες!

Το θέμα τους ήταν θέμα να χρησιμοποιηθεί το φως σαν μέσον έκφρασης της «ευφυΐας ενός τόπου».

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Η πρόταση των αποφοίτων του Πανεπιστημίου αφορούσε τη δημιουργία μιας πλωτής κατασκευής σε κομβικά σημεία του Αιγαίου, όπου οι μετανάστες βρίσκονται σε κίνδυνο και, προσεγγίζοντάς το, μπορούν να βρουν ένα προσωρινό καταφύγιο διάσωσης. Παράλληλα, η κατασκευή αυτή λειτουργεί σαν μνημείο για τις ζωές που χάθηκαν στο Αιγαίο!

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

PROJECT NAME: Lightening a Modern Odyssey

NAME OF WINNERS: Maria-Chrysoula Akrivou, Antonis Athanasiou

COUNTRY: Greece

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr