Δωρεάν μετακίνηση, φοιτητών, Πανεπιστημίου Πατρών, ποιους ισχύει Δωρεάν μετακίνηση φοιτητών εντός της Πανεπιστημιούπολης στην Πάτρα - Για ποιους ισχύει

Δωρεάν μετακίνηση φοιτητών εντός του Πανεπιστημίου Πατρών - Για ποιους ισχύει

Με στόχο την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών της κοινότητάς του Πανεπιστημίου Πατρών, η Πρυτανεία ήλθε σε συμφωνία με το αστικό ΚΤΕΛ Πατρών και, από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016, ένα μικρό λεωφορείο ξεκίνησε να πραγματοποιεί στις εργάσιμες ημέρες, τις απογευματινές ώρες (17:30-20:30), συνεχείς διαδρομές εντός της Πανεπιστημιούπολης, στους βασικούς οδικούς άξονες που δεν καλύπτονταν μέχρι σήμερα από το αστικό ΚΤΕΛ, όπως Γυμναστήριο, Βιβλιοθήκη, περιοχή Ιατρικής - Φαρμακευτικής, Φοιτητική Εστία.

Το λεωφορείο αποβιβάζει τους επιβαίνοντες από τα περιφερειακά σημεία στην κεντρική στάση της «Πρυτανείας», μπροστά στο Α΄ κτίριο. Η εσωτερική αυτή διαδρομή προσφέρεται δωρεάν από το αστικό ΚΤΕΛ, με απλή επίδειξη του εισιτηρίου της ιδίας ημέρας αποβίβασης. Την εβδομάδα αυτή πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές και τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής διαδρομή του λεωφορείου, καθώς και οι συγκεκριμένες στάσεις που θα γίνονται.


Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr