περιστατικό δολιοφθοράς, Πανεπιστήμιο Πατρών, Μπούκαραν, εργαστήριο, μόνη φοιτήτρια Νέο περιστατικό δολιοφθοράς στο Πανεπιστήμιο Πατρών - "Μπούκαραν" σε εργαστήριο όπου ήταν μόνη φοιτήτρια

Νέο περιστατικό δολιοφθοράς στο Πανεπιστήμιο Πατρών - "Μπούκαραν" σε εργαστήριο όπου ήταν μόνη φοιτήτρια

Νέο περιστατικό δολιοφθοράς σημειώθηκε στον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το βράδυ της Δευτέρας γύρω στις 8.30 μ.μ. άγνωστοι άνοιξαν με λοστούς 2 από τα 4 αυτοκίνητα που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου του Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια εισήλθαν σε χώρο Εργαστηρίου του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών στον οποίο βρισκόταν μόνη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος, η οποία και τους αναγνώρισε.


Ένα από τα πολλά περιστατικά ήταν και αυτό το βράδυ της κοπής της πίτας στο Συνεδριακό σύμφωνα με το thebest, όπου άτομα με μηχανή χωρίς πινακίδες έσπασαν κλειδαριές αυτοκινήτου υπαλλήλου του Πανεπιστημίου στον προαύλιο χώρο της ώρα της εκδήλωσης.

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr