Σποτ, γύρισαν, φοιτήτριες, καλό σκοπό, Αντώνη Κανάκη, ΒΙΝΤΕΟ, Άντρια Κωνσταντίνου, Γεωργία Πιτσάβα, Αντώνη Κανάκη Δείτε το Σποτ που γύρισαν φοιτήτριες για καλό σκοπό με τον Αντώνη Κανάκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε το Σποτ που γύρισαν φοιτήτριες για καλό σκοπό με τον Αντώνη Κανάκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Δύο φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών στην Ιατρική Σχολή, η Άντρια Κωνσταντίνου και Γεωργία Πιτσάβα  ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα με την ονομασία "How to save a life", με σκοπό να ενημερώσει, να βοηθήσει και να παρακινήσει για δωρεά μυελού των οστών, η οποία στην χώρα μας βρίσκεται στο απογοητευτικό  ποσοστό του 0,5% του πληθυσμού.

Οι 2 φοιτήτριες με αυτό το πρόγραμμα κέρδισαν υποτροφία από το Ίδρυμα Αγγελοπούλου-Κλίντον. Έτσι ζήτησαν από τον κεντρικό παρουσιαστή της σατιρικής εκπομπής τους Ant1 "Ράδιο Αρβύλα" να κινηματογραφήσουν μαζί το σποτ προώθησης του προγράμματος. Χθες προβλήθηκε ένα μικρό μέρος του βίντεο, ενώ πληροφορίες μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βρει στο www.xarisezoi.gr και στο facebook στην σελίδα https://www.facebook.com/cbmdpatras/


Η Γεωργία Πιτσάβα έγραψε στο facebook:

Το βίντεο μας που γυρίστηκε για την προώθηση της δωρεάς μυελού των οστών. Ευχαριστούμε πολύ Angelopoulos CGIU Fellowship για όλη την υπστήριξη και τον Antonis Kanakis Official για το βίντεο που έφτιαξε.

ποτ για καλό σκοπό γύρισαν φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών...

Δείτε το βίντεο που γυρίστηκε για την προώθηση της δωρεάς μυελού των οστών από φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών!

Posted by Ενημέρωση Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών on Tuesday, 19 January 2016

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr