Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών τραυμάτισαν σοβαρά σεκιούριτι νοσοκομείου

Τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών τραυμάτισαν σοβαρά σεκιούριτι νοσοκομείου

Με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης να τους βαραίνουν, οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας τέσσερα άτομα που επιτέθηκαν σε υπάλληλο φύλαξης του πανεπιστημιακού νοσκομείου Πατρών.

Το περιστατικό συνέβη όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας, τέσσερα άτομα ηλικίας 19, 20, 27 και 28 χρόνων βρέθηκαν στα επείγοντα περιστατικά του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε έναν εξ' αυτών.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Ο λόγος για τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, που υπό την επήρρεια μέθης μετέφεραν στο νοσοκομείο για ράμματα έναν τέταρτο φοιτητή, που είχε τραυματιστεί νωρίτερα στο χέρι.

Οταν ο υπάλληλος τους είπε ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και ότι πρέπει να πάνε αλλού, ή να περιμένουν μια περίπου ώρα μέχρι να ξεκινήσει η εφημερία, τα άτομα αμέσως του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο πόδι.

Η Αστυνομία επενέβη άμεσα και συνέλαβε τους δράστες, οδηγώντας τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr