Ημερίδες, Πανεπιστημίου Πατρών, Μεταπτυχιακές, Σπουδές, Υποτροφίες, Ελλάδα, εξωτερικό Ημερίδες Πανεπιστημίου Πατρών: Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Ημερίδες Πανεπιστημίου Πατρών: Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πατρών, στα πλαίσια της υπηρεσίας «Ανοιχτές Θύρες Σταδιοδρομίας και Εκπαίδευσης», σας προσκαλεί σε μια σειρά εκδηλώσεων-Ημερίδων με θέμα Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε κάθε εκδήλωση εκπρόσωποι Πανεπιστημίων και Εκπαιδευτικών φορέων θα περιγράφουν τις δυνατότητες, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες πραγματοποίησης Μεταπτυχιακών Σπουδών, Έρευνας και λήψης υποτροφιών σε κάθε μια χώρα ξεχωριστά.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Την Τετάρτη 9-12-2015 και ώρα 12.30-15.00 η κυρία Τριανταφύλλου Μάρθα, εκπρόσωπος της Ολλανδικής πρεσβείας σε θέματα σπουδών, θα παρουσιάσει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών τις δυνατότητες και τους τρόπους υλοποίησης μεταπτυχιακών σπουδών και έρευνας στην Ολλανδία.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Το Μουσείο βρίσκεται κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης και πίσω από το εκκρεμές του Φουκώ στην Πανεπιστημιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (2610996678-79).

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr