κηδεία, Νίκου Καραπάνου, Πανεπιστημίου Πατρών Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών

Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών

Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου πρωτοετή φοιτητή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Νίκου Καραπάνου, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου 22χρονου τελέστηκε, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, στον κατάμεστο Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου. Αβάσταχτος ο πόνος για τα μέλη της οικογένειά του, την μητέρα του Καίτη, τον πατέρα του Κώστα, τον μεγαλύτερο αδελφό του Λεωνίδα καθώς και του υπόλοιπου συγγενείς, που ήταν στην κυριολεξία απαρηγόρητοι.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Ένα μεγάλο «γιατί;» στα χείλη και των δεκάδων φίλων και συμφοιτητών του που κατέκλεισαν της εκκλησία για να προσευχηθούν μαζί με τους οικείους του Νίκου.

Εκεί και καθηγητές του από το Πανεπιστήμιο, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον νεαρό που δεν πρόλαβε να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα, καθώς το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο πρόωρα.

Σχετικό άρθρο: Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος φοιτητής ιατρικής - Θλίψη για τον Νίκο Κων. Καραπάνο

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr