ΗΜΤΥ,κατάληψη, Τμήμα, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πανεπιστημίου Πατρών Υπό κατάληψη το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Υπό κατάληψη το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, οι φοιτητές στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών στην σημερινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν κατάληψη τουλάχιστον έως την ερχόμενη Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, που θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου.

Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΗΜΤΥ σχετικά με την κατάληψη στο πανεπιστήμιο Πατρών έχει ως εξής:


Στο πλαίσιο της συνεργασίας των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του τμήματος ΗΜΤΥ, για την βελτίωση του προγράμματος σπουδών, τα μέλη της Γ.Σ. του τμήματος αποφασίζουν ομόφωνα όπως:

  • Καταργηθεί το όριο δήλωσης μαθημάτων για τους φοιτητές δευτέρου ή μεγαλυτέρου έτους φοίτησης
  • Παραμείνει το όριο δήλωσης μαθημάτων για τους εισαχθέντες φοιτητές το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, σε αρμονία με τα άλλα τμήματα της Πολυτεχνικής.
  • Αρχίσει άμεσα ο διάλογος ανάμεσα στους φοιτητές και διδάσκοντες έτσι ώστε εντός του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (Μάρτιος 2016) ληφθούν αποφάσεις για σειρά θεμάτων που έχουν εγερθεί από την εφαρμογή του προγράμματος σπουδών.

Διαβάστε επίσης για το Πανεπιστήμιο Πατρών: 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr