Πρυτανικές, εκλογές, Πέμπτη, 24/9, Πανεπιστήμιο, Πατρών Πρυτανικές εκλογές την Πέμπτη 24/9 στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Πρυτανικές εκλογές την Πέμπτη 24/9 στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 θα διεξαχθούν εκλογές, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας,  για την ανάδειξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου η Πρυτανεία Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Μετά από απόφαση του Συμβουλίου Ιδρύματος (αριθ. συν. 31/11.9.2015), με την οποία ανακηρύχτηκαν ως υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών οι Καθηγητές κ.κ. Βασίλειος Αναστασόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Φυσικής, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής και Κωνσταντίνος Ραβάνης, Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών θα διεξαχθεί την 24η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 09.00 π.μ. έως και 17.00, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Αν κανείς από τους υποψηφίους δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί, μεταξύ των δύο πλειοψηφούντων υποψηφίων, την επομένη ημέρα, δηλαδή την 25η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 09.00 π.μ. έως και 17.00.

Επίσης, το Συμβούλιο Ιδρύματος έχει προσκαλέσει τους παραπάνω υποψηφίους για τη θέση του Πρύτανη σε ανοικτή ακρόαση στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα την Τρίτη, 22/9/2015, ώρες: 12.00 έως 15.00 στην Αίθουσα Τελετών (1ος όροφος Πρυτανείας).

Περισσότερα νέα για το Πανεπιστήμιο Πατρών μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr