Μαρία Κακαλή, νεαρότερη, Δήμαρχος, Ελλάδας, Άη Στράτη Από φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών... η νεαρότερη δήμαρχος της Ελλάδας! (φωτό-βίντεο)

Από φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών η νεαρότερη δήμαρχος της Ελλάδας!

Η Μαρία Κακαλή, είναι η νεαρότερη Δήμαρχος της Ελλάδας και μάλιστα στο ακριτικό νησί του Άη Στράτη!

Η 28χρονη Μαρία Κακαλή είναι εδώ και ένα χρόνο δήμαρχος, έχοντας εκλεγεί µε ποσοστό 58,7% από τον πρώτο γύρο, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασµού Νέα Αρχή.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Κόρη ψαρά, τελείωσε το λύκειο στο νησί κι ήρθε στην Πάτρα, για να φοιτήσει στο Τµήµα Επιστηµών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία.

Ούτε µια στιγµή δεν σκέφτηκε να µην επιστρέψει. «∆εν µπορώ να λειτουργήσω αλλού», εξηγεί. Την επιθυμία της να ζήσει στο νησί, ενίσχυσε ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα της, στο τρίτο έτος των σπουδών της όπως γράφει το patrasevents.

Υπήρχε, βέβαια, και... ο έρωτας. Την καρδιά της είχε ήδη κερδίσει ο Παναγιώτης Καραϊσκάκης, επίσης Αγιοστρατίτης και ναυτικός στο επάγγελµα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr