Αρνητικός ο υπουργός Παιδείας στην μεταφορά των τμημάτων του Αγρινίου Αρνητικός ο υπουργός Παιδείας στην μεταφορά των τμημάτων του Αγρινίου

Αρνητικός ο υπουργός Παιδείας στην μεταφορά των τμημάτων του Αγρινίου στην Πάτρα

Τη διαβεβαίωση αυτή έλαβε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος

Το υπουργείο Παιδείας δεν θα δεχθεί την απόφαση της συγκλήτου του Πανεπιστημίου της Πάτρας, για τη μεταφορά στην αχαική πρωτεύουσα των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Τη διαβεβαίωση αυτή έλαβε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος από τον υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά, με τον οποίο επικοινώνησε σήμερα για το θέμα αυτό.

Ο υπουργός ενημέρωσε, επίσης, τον βουλευτή ότι τα ζητήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και των τμημάτων του που λειτουργούν στο Αγρίνιο, θα αντιμετωπισθούν όχι μεμονωμένα, αλλά στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού για την τριτοβάθμια εκπαίδευση -πανεπιστήμια και ΤΕΙ-, στον οποίο προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr