Απίστευτη κλοπή στο Πανεπιστήμιο Πατρών Απίστευτη κλοπή στο Πανεπιστήμιο Πατρών! - Άδειασαν το υγρό άζωτο!

Απίστευτη κλοπή στο Πανεπιστήμιο Πατρών! - Άδειασαν το υγρό άζωτο!

Οι κλέφτες χαλκού χτυπούν χωρίς να υπολογίσουν – προφανώς – και τις παράπλευρες απώλειες!

Το Σάββατο, 31 Μαΐου 2015 το απόγευμα, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι αφαίρεσαν τις γραμμές μεταφοράς αζώτου (χαλκοσωλήνες λίγων μέτρων) από την εξωτερική δεξαμενή προς την εσωτερική δεξαμενή στο Τμήμα Φυσικής.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν επιπλέον χάλκινα εξαρτήματα, προκάλεσαν συμπληρωματικές βλάβες στην εξωτερική δεξαμενή, με αποτέλεσμα να απολεσθεί το σύνολο του περιεχομένου της.

Ήδη, μετά από συνεννόηση με τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Υποδομών και Αειφορίας Καθηγητή κ. Γ. Αγγελόπουλο και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Διεύθυνσης & Συντήρησης έργων κ. Δ. Μπάκο, το Πανεπιστήμιο έχει έρθει σε επαφή με αρμόδια  εταιρεία για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Ως εκ τούτου, η διανομή υγρού αζώτου από τη συγκεκριμένη δεξαμενή διακόπτεται, μέχρις ότου αποκατασταθεί η βλάβη ώστε να γίνει δυνατή η πλήρωση της δεξαμενής.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr