Ημερίδα από το Πανεπιστήμιο Πατρών με θέμα τις μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ Ημερίδα από το Πανεπιστήμιο Πατρών με θέμα τις μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, σας προσκαλεί σε μια σειρά εκδηλώσεων-Ημερίδων με θέμα τις Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πανεπιστήμιο Πατρών

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 5/5/2015 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον κ. Τουρίδη Νικόλαο, Εκπαιδευτικό Σύμβουλο/ Υπεύθυνο Αμερικανικού Προγράμματος Ιδρύματος Fulbright για τις μεταπτυχιακές σπουδές και τις υποτροφίες στις ΗΠΑ.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το Μουσείο βρίσκεται κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης και πίσω από το εκκρεμές του Φουκώ στην Πανεπιστημιούπολη.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Google News! Πατήστε εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (2610996678-79).

Η  παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Βασιλόπουλος Στέφανος, επίκουρος καθηγητής, επιστημονικός υπεύθυνος του Γ.Δ.

«Η παρούσα πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013). 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr