Την Τετάρτη η εκλογή των Κοσμητόρων στο Πανεπιστήμιο Πατρών – Ποίοι είναι υποψήφιοι

Μεθαύριο Τετάρτη θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Κοσμητόρων σε τρεις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Συμβούλιο του ΑΕΙ έχει ήδη επιλέξει τους υποψήφιους και για τις τρεις Σχολές και συγκεκριμένα, για τη Σχολή Επιστημών Υγείας, την Πολυτεχνική Σχολή και τη Σχολή Θετικών Επιστημών.
Στις κάλπες θα προσέλθουν τα μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος.


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Να σημειωθεί πως από την ειδική τριμελή επιτροπή του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου επελέγησαν και στις τρεις σχολές, όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.
Στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών επελέγη ο κ. Δημήτριος Καρδαμάκης, Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής, ως υποψήφιο για τη θέση του Κοσμήτορα.
Στην Πολυτεχνική Σχολή επελέγησαν και οι δύο ενδιαφερόμενοι, οι κύριοι Οδυσσέας Κουφοπαύλου, Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Χρήστος Παπαδόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών.
Τέλος, στη Σχολή Θετικών Επιστημών επελέγησαν επίσης ως υποψήφιοι και οι δύο ενδιαφερόμενοι, οι κύριοι Ιωάννης Κουκουβέλας, Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας και Κωνσταντίνος Κουτσικόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Βιολογίας.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr