Πανεπιστήμιο Πατρών: Όχι στις διαδικτυακές εξετάσεις / Μεταφορά εξετάσεων στο Εαρινό εξάμηνο!

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Όχι στις διαδικτυακές εξετάσεις / Μεταφορά εξετάσεων στο Εαρινό εξάμηνο

Φοιτητικές Ειδήσεις: Διαδικτυακή εξεταστική μόνο για τους φοιτητές Erasmus, καθώς και των πτυχιακών, μεταπτυχιακών - διπλωματικών εργασιών και διδακτορικών διατριβών. Όχι στους προπτυχιακούς φοιτητές καθώς δεν διασφαλίζεται το αδιάβλητο των εξετάσεων. Όποια μαθήματα δεν εξεταστούν αυτό το διάστημα θα εξεταστούν σε διευρυμένη εξεταστική μαζί με τις εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα ΑΠΟΦΑΣΗ του Πανεπιστημίου Πατρών για την εξεταστική!

Εξεδόθη (μόλις) η Απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών για το μέλλον της εξεταστικής του Χειμερινού εξαμήνου λόγω των ασταμάτητων καταλήψεων.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα (31/1) σχετικά με την εξέταση των μαθημάτων του Χειμερινού εξάμήνου διαπιστώνει ομόφωνα πως: Η μαζική εξέταση μαθημάτων με διαδικτυακά μέσα δεν διασφαλίζει το αδιάβλητο των εξετάσεων, ιδίως λόγω των δυνατοτήτων που δίνουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη και αποφασίζει ομόφωνα ότι:

1) Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η εξέταση με διαδικτυακά μέσα των φοιτητών Erasmus, καθώς και των πτυχιακών, μεταπτυχιακών - διπλωματικών εργασιών και διδακτορικών διατριβών

2) Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου που δεν θα εξεταστούν στην παρούσα εξεταστική περίοδο, θα εξεταστούν σε διευρυμένη εξεταστική μαζί με τις εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου.

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.

3) Οι περιπτώσεις (1) και (2) είναι εφαρμοστέες για τα Τμήματα, τα οποία τελούν υπό κατάληψη.

4) Η περίοδος 10-18 Φεβρουαρίου 2024 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διενέργεια εξετάσεων.

Για ότι νεότερο σχετικά με το θέμα των εξετάσεων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εδώ. Μείνετε συντονισμένοι!

Η νέα ΛΙΣΤΑ με τις Γ.Σ. και Καταλήψεις στα Τμήματα-Σχολές (29/01-06/02) / ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.