Πανεπιστήμιο Πατρών: Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας για φοιτητές και αποφοίτους

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 12:00 – 13:00

Το Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει διαδικτυακή δράση με θέμα: «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας», για φοιτητές/τριες και αποφοίτους/τες του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 12:00 – 13:00. Υπεύθυνος Έργου: Δημήτριος Μούρτζης, Καθηγητής/Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ερευνών Π.Π. email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εγγραφή σας πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του Πανεπιστημιακού σας e-mail. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να υποβάλετε εδώ.

Στόχος της εν λόγω δράσης αποτελεί η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και η διαδικασία για να τονιστούν τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους, μέσω του βιογραφικού τους, με ιδιαίτερη αναφορά στο προσωπικό/περιγραφικό σημείωμα και της Συνοδευτικής Επιστολής. Η εκδήλωση αποσκοπεί επίσης, στην υποστήριξη των συμμετεχόντων στα ζητήματα της επαγγελματικής συνέντευξης και της καλλιέργειας δεξιοτήτων, με στόχο την θετική και αποτελεσματική παρουσίαση και την αξιολόγηση της υποψηφιότητάς τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήματα και να επιλυθεί οποιαδήποτε απορία προκύψει.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Τ. Μιχαλακέα, Αναπλ. Προιστ. του Tμήματος Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης στο τηλέφωνο 2610 969662. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.