83 καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών στην κατάταξη με τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου για το 2023 / ΟΝΟΜΑΤΑ

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών στη λίστα των 2% κορυφαίων επιστημόνων του Καθ. Ιωάννη Ιωαννίδη

Πανεπιστήμιο ΠατρώνΗ ερευνητική ομάδα του Καθ. Ιωάννη Ιωαννίδη από το Meta-Research Innovation Center του University of Stanford ανάρτησε στην διεύθυνση τις επικαιροποιημένες 2023 λίστες κατάταξης των επιστημόνων βάσει της επιρροής τους στη διεθνή βιβλιογραφία λαμβάνοντας υπόψη το δημοσιευμένο επιστημονικό έργο έως το τέλος του 2022.

Η εν λόγω ερευνητική ομάδα κατατάσσει, χρησιμοποιώντας την βάση δεδομένων Scopus, περίπου 9 εκατομμύρια επιστήμονες.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους πίνακες (Career-Long-2022 και Single-year-2022) όπου αποτυπώνονται τα αποτελέσματα της εν λόγω κατάταξης για το Πανεπιστήμιο Πατρών. Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη λίστα η οποία αποδίδει τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου κατά τη συνολική διάρκεια της ερευνητικής πορείας (career-long), περιλαμβάνονται 83 επιστήμονες του Πανεπιστημίου Πατρών και στη δεύτερη λίστα η οποία αποδίδει τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου για το έτος 2022 (single-year), περιλαμβάνονται 66 επιστήμονες του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα «Φοιτητικά Νέα» παραθέτουν τους αντίστοιχους πίνακες με τα ονόματα των μελών του Πανεπιστημίου Πατρών που συμπεριλαμβάνονται στις εν λόγω λίστες, αναδεικνύοντας την δυναμική του Πανεπιστημίου Πατρών και την συμβολή του στην έρευνα.

Τα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών που περιλαμβάνονται στην κατάταξη αυτή είναι τα παρακάτω:

Πρώτη λίσταΔεύτερη λίστα


Η Πρυτανική Αρχή συγχαίρει τα μέλη του Πανεπιστημίου Πατρών που διακρίθηκαν στο σύστημα κατάταξης του κ. Ιωαννίδη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.