Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών

Οι εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης και αποκατάστασης των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Πατρών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ολοκληρώθηκε η επίστρωση πατωμάτων στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στην πανεπιστημιούπολη στο Ρίο όπως και υλοποιούνται λοιπές εργασίες ανακαίνισης στη Βίλα Κόλλα στην πανεπιστημιούπολη στο Κουκούλι.

Επίσης, με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες μιας σειράς κατασκευών και ανακαινίσεων στη Φοιτητική Εστία Πατρών και στη Φοιτητική Εστία Μεσολογγίου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Λοιπές αντίστοιχες τεχνικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν στα Τμήματα Φυσικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Επιστήμης των Υλικών, Φιλολογίας, Γεωλογίας, Διοίκησης Τουρισμού, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Χημείας. Ολοκληρώνονται οι εργολαβίες υγρομονώσεων, το ενεργώ-εξοικονομώ, η περίφραξη καθώς και το περιαστικό πάρκο. Τέλος, μία νέα σειρά εργασιών ξεκινά στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Πλημμύρες στο Πανεπιστήμιο Πατρών από την κακοκαιρία / ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.