Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών / Θλίψη στη Σχολή

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών / Θλίψη στη Σχολή

Πανεπιστήμιο Πατρών: Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο καθηγητής Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Παύλος Κλεπετσάνης.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός Μαρίνα και οι κόρες του Ανδριάνα και Ισμήνη. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Τετάρτη 25/10/2023 στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α’ Κοιμητηρίου Πατρών. 

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του καθηγητή Παύλου Κλεπετσάνη σκόρπισε θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο το Τμήμα Φαρμακευτικής όσο και η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Φαρμακευτικής αναφέρει:

«Με θλίψη και συντριβή, είμαστε υποχρεωμένοι να αναγγείλουμε στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα πως πριν λίγες ώρες, ο αγαπημένος μας Συνάδελφος, ο πολύτιμος Συνεργάτης, ο Φίλος μας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματός μας Παύλος Κλεπετσάνης άφησε την τελευταία του Πνοή.

Ήρεμος και ασφαλής πια μας αφήνει στη φυσική Σιωπή του η οποία θα αναδεικνύει διαρκώς το μέγεθος του Έργου και της Προσωπικότητάς του, το εύρος των Συναισθημάτων του και το ανεξάντλητο περίσσευμα της Διάνοιας και της Ψυχής του.

Υπήρξαμε Παύλε, τυχεροί που ζήσαμε κοντά σου.

Σε ευχαριστούμε για όλο το ταξίδι.

Πορεύσου σου στην Χαρά του Κυρίου μας με τις πρεσβείες των Αγίων και την Αγάπη μας»

Τα συλλυπητήρια της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Παύλου Κλεπετσάνη.

Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος ακαδημαϊκός δάσκαλος, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος το Πανεπιστήμιο, τη Σχολή μας και το Τμήμα Φαρμακευτικής.
Η παρακαταθήκη που αφήνει στους συναδέλφους είναι πολύτιμη.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Κοσμήτορας
Αναστάσιος Αθανασόπουλος
Καθηγητής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.