Παραιτήθηκαν δύο αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Πατρών

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Σχολίασε το άρθρο

Σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Παραιτήθηκαν δύο αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Πατρών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπρύτανη Έρευνας και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών υπέβαλε σήμερα και ο καθηγητής Παναγιώτης Δημόπουλος με επιστολή του προς τον Πρύτανη Χρήστο Μπούρα.

Ο Π. Δημόπουλος επικαλείται στην επιστολή παραίτησής του διάρρηξη βασικών αρχών θεσμικής λειτουργίας και χαρακτηριστικών που πρέπει να διέπουν το πρυτανικό σχήμα, ενώ δεσμεύεται να ενημερώσει αναλυτικά τη Σύγκλητο για τους ακριβείς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες της Πελοποννήσου.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, την παραίτησή του υπέρβαλε και ο αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής Μάρκος Μαραγκός, επικαλούμενος παρόμοια ζητήματα θεσμικής λειτουργίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Προσθήκη σχολίου...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.