Οι Τομεακές Οργανώσεις Πανεπιστημίου-ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνουν Φεστιβάλ με θέμα «Για να φτιάξουμε  έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων», στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα ξεκινήσουν και τις δύο μέρες στις 19.00.
Το Φεστιβάλ Πανεπιστημιου-ΤΕΙ θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιούνη, στο Παλαιό Αρσάκειο.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Παρασκευή 20/6
·         Βιβλιοπαρουσίαση: «Φασισμός  και κοινωνική επανάσταση». Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
·         Μουσικό Αφιέρωμα: «Φασισμός :Ο πιο ωμός, ο πιο καταπιεστικός, ο πιο θρασύς, ο πιο δόλιος καπιταλισμός». (Μπέρτολτ Μπρέχτ)
·         Συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.
·         Λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα της ΚΝΕ.
Σάββατο 21/6
·         Βιβλιοπαρουσίαση: «Που είναι η μάνα σου μωρή;» Θα παρουσιάσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα παρέμβει η συγγραφέας του βιβλίου Δήμητρα Σ. Πέτρουλα.
·         Μουσικό Αφιέρωμα: «ΕΕ vs Nεολαία: Πολεμική μηχανή στην υπηρεσία των μονοπωλίων»
·         Συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.
·         Μεγάλη συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.
Στον χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Δείτε ΕΔΩ τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των εγγραφών για κάθε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ.

Μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι Πρωτοετείς Φοιτητές θα ενημερωθούν ΠΡΩΤΟΙ για τις μετεγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ. Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!