Φεστιβάλ Πανεπιστημίου-ΤΕΙ Πάτρας στις 20-21 Ιούνη

Οι Τομεακές Οργανώσεις Πανεπιστημίου-ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνουν Φεστιβάλ με θέμα «Για να φτιάξουμε  έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων», στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα ξεκινήσουν και τις δύο μέρες στις 19.00.
Το Φεστιβάλ Πανεπιστημιου-ΤΕΙ θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιούνη, στο Παλαιό Αρσάκειο.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Παρασκευή 20/6
·         Βιβλιοπαρουσίαση: «Φασισμός  και κοινωνική επανάσταση». Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
·         Μουσικό Αφιέρωμα: «Φασισμός :Ο πιο ωμός, ο πιο καταπιεστικός, ο πιο θρασύς, ο πιο δόλιος καπιταλισμός». (Μπέρτολτ Μπρέχτ)
·         Συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.
·         Λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα της ΚΝΕ.
Σάββατο 21/6
·         Βιβλιοπαρουσίαση: «Που είναι η μάνα σου μωρή;» Θα παρουσιάσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα παρέμβει η συγγραφέας του βιβλίου Δήμητρα Σ. Πέτρουλα.
·         Μουσικό Αφιέρωμα: «ΕΕ vs Nεολαία: Πολεμική μηχανή στην υπηρεσία των μονοπωλίων»
·         Συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.
·         Μεγάλη συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.
Στον χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών