Πανεπιστήμιο Πατρών: 7ο Επιστημονικό Συνέδριο Ιστορίας της Εκπαίδευσης

Το Εργαστήριο Ιστορικού Αρχείου Νεοελληνικής και Διεθνούς Εκπαίδευσης οργανώνει το 7ο Επιστημονικό Συνέδριο Ιστορίας της Εκπαίδευσης με διεθνή συμμετοχή που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: "ποια γνώση έχει τη πιο μεγάλη αξία;". Στο παραπάνω Συνέδριο θα παρουσιασθούν 210 ανακοινώσεις από 270 Έλληνες και ξένους επιστήμονες. Θα αναρτηθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα με όλες τις εισηγήσεις σε λίγες ημέρες. Τέλος την Παρασκευή 27 Ιουνίου από 09.00-21.00 υπάρχει στον ίδιο χώρο με ελεύθερη είσοδο, επετειακή εκδήλωση για τα 50χρονα του Πανεπιστημίου μας.Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν εκλεκτοί επιστήμονες καθώς και π. Πρυτάνεις και π. Υπουργοί Παιδείας.


Κόστος εγγραφής: 50,00 Ε (για φοιτητές 30,00Ε)
Η εγγραφή περιλαμβάνει: φάκελο με πρόγραμμα, καφέδες αναψυκτικά στα διαλείμματα, μπουφές το Σάββατο μεσημέρι, συνεστίαση το Σάββατο βράδυ στο Πάρκο της Ειρήνης και βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν πρακτικά-σε ηλεκτρονική μορφή.


Πληροφορίες-Εγγραφές: τηλ. 2610969717, 2610997685, 2610433374

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών